Шановні прихожани!

Щоденно з 10.00 до 20.00 ми молимось i працюємо на Grazer Platz 4, збираючи гуманiтарну допомогу вiд небайдужих мешканцiв Берлiну i вiдправляємо ïï до Украïни, або бiженцям, якi опинилися в Нiмеччинi.

advantages-img

Протягом трьох десятиліть від часу відновлення нашої державної незалежності ми з вами не раз опинялися перед обличчям викликів, які здавалися неймовірними. Однак кожного разу ми долали їх, з Божою допомогою та об’єднавши зусилля у боротьбі за правду, гідність і волю. Так маємо чинити й тепер – і з допомогою Всевишнього досягнемо перемоги і справедливого миру…” (зі Звернення Митрополита Київського і всієї України Епіфанія до українського народу)

30 січня наша громада в молитовному єднанні із українцями в Україні та закордоном підносили прохальні молитви до Господа і Бога Нашого про захист нашої Батьківщини від небезпеки та нашется чужинців:
“Бо Ти єси захист і перемога, і спасіння для тих, хто надіється на Тебе, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь!”(з Молитви про визволення від нашестя чужинців)

“Ще молимось Господу Богу нашому, щоб вислухав голос моління нас, грішних, і охоронив всіх людей України нашої в час тяжких випробувань та помилував рабів Своїх, воїнів, щоб зберіг їх від смертоносної рани і всякої хворости душевної і тілесної, щоб охоронив від усякої скорботи, лиха, гніву і недолі та дав їм повернутися здоровими і щасливими, Всемилостивий Господи, вислухай і помилуй!” (з потрійної ектенії).

Боже Великий, Єдиний , нам Україну храни!